home intrebari frecvente opinii clienti ingrediente mod de administrare garantie contact distribuitori preturi comanda  

TELEFON COMENZI: 0371 - 785.785
Program: Luni-Joi 8-16, Vineri 8-13

RELAŢII CLIENŢI

Sună-ne gratuit prin Skype:
Relaţii clienti:
GARANŢIE 100%

Investiția și siguranța dvs este garantată de societatea noastră SC Maxmed Depo SRL, care exista deja de 10 ani! Citiți mai mult despre garanție aici:

Garantie 100% banii inapoi

AUTORIZAŢIE

În primul rând vă atragem atenţia că firma noastră, SC Maxmed Depo SRL este importatorul exclusiv pentru România a produselor marca Zurich Medical Labs, inclusiv SemenSutra.

Pentru siguranţa dvs produsul este înregistrat la Institutul de Bioresurse Alimentare (aparţine Ministerului Sănătăţii precum şi Ministerului Agriculturii):


Orgasme mult mai intense, fertilitate maximă

SATISFACŢIE 100%, GARANŢIE BANII ÎNAPOI 100%!

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%.

Cumperi, testezi şi dacă nu-ţi place îţi dăm banii înapoi - fără întrebări!

Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!

Cumpăraţi 4 cutii de SemenSutra de la noi, încercaţi produsul (faceţi tratamentul de cel puţin 3 luni) şi în cazul în care efectele nu corespund aşteptărilor dvs, trimiteţi-ne înapoi cutiile deschise şi cele nedeschise (este important să ne trimiteţi înapoi comanda totală), iar noi vă trimitem înapoi banii cheltuiţi, mai puţin taxele poştale (evident, taxele de transport se plătesc la alte firme - curierat/poştă).

nu e ţeapă? unde-s literele mici, termenele ascunse?

Una la mână: suntem o firmă serioasă, existentă de 10 ani. (SC Maxmed Depo SRL, J19/268/2012, RO30328647). Este o întrebare de prestigiu: nu ne permitem să-i înşelăm pe clienţii noştri. Ştim şi noi că vestea proastă se răspândeşte cel mai repede. Vă garantăm că nimeni nu va spune nimic rău despre firma noastră, pentru că facem totul ca clienţii noştrii să fie mulţumiţi 100%.

Nu există termene ascunse, litere mici, steluţe sau orice altceva care v-ar împiedica să vă primiţi banii înapoi. Cum ne permitem acest lucru, cum ne protejăm? Simplu. Dacă un client de-al nostru cere banii înapoi, noi nu mai acceptăm comenzi de la acest client în viitor. Evident, dacă nu este mulţumit, de ce ar mai vrea să facă comandă...?

CE TREBUIE SĂ FAC DACĂ VREAU SĂ CER BANII ÎNAPOI?

Pregătiţi un colet: scrieţi o cerere (cu mâna sau cu calculatorul), care să conţină neapărat numele dvs complet şi adresa la care aţi primit comanda (asiguraţi-vă că vă vom recunoaşte ca şi clientul nostru) şi rugămintea dvs de despăgubire. Puneţi în colet cutiile SemenSutra deschise şi nedeschise (trebuie să ne trimiteţi TOATE cutiile comandate). Trimiteţi-ne coletul prin poştă sau curier pe costul dvs. Dacă puneţi cu plată la destinatar (adică la noi), vom refuza coletul. Adresaţi coletul către Departamentul de garanţii, adresa poştală:

SC Maxmed Depo SRL, Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 2, judeţul Harghita

În maxim 30 de zile de la data primirii coletului, dvs veţi primi banii înapoi printr-un mandat poştal.

Garanţia este valabilă doar la prima comandă şi într-un termen de 100 de zile de la achiziţionarea produsului.

Totuşi, dacă aveţi întrebări referitoare la garanţie, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Potemax - tratament erectie
UP - herbal Viagra
Prematrol - tratament ejaculare precoce
EnlargRx - sistem pentru marirea penisului