home intrebari frecvente opinii clienti ingrediente mod de administrare garantie contact distribuitori preturi comanda  

TELEFON COMENZI: 0371 - 785.785
Program: Luni-Joi 8-16, Vineri 8-13

RELAŢII CLIENŢI

Sună-ne gratuit prin Skype:
Relaţii clienti:
GARANŢIE 100%

Investiția și siguranța dvs este garantată de societatea noastră SC Maxmed Depo SRL, care exista deja de 10 ani! Citiți mai mult despre garanție aici:

Garantie 100% banii inapoi

AUTORIZAŢIE

În primul rând vă atragem atenţia că firma noastră, SC Maxmed Depo SRL este importatorul exclusiv pentru România a produselor marca Zurich Medical Labs, inclusiv SemenSutra.

Pentru siguranţa dvs produsul este înregistrat la Institutul de Bioresurse Alimentare (aparţine Ministerului Sănătăţii precum şi Ministerului Agriculturii):


Orgasme mult mai intense, fertilitate maximă


În fiecare pachet trimis de noi găsiţi şi un formular pentru opinie. Toţi cei care completează formularul şi îl trimit înapoi prin poştă, primesc un cadou de la noi. Garantat. Iată câteva din aceste opinii:Eu am fost diagnosticat cu azoospermie(spematozoizi f.putini si mobilitate redusa).As vrea sa stiu daca mi se garanteaza vreun rezultat concret? Sunt dispus sa fac orice sacrificiu.Va multumesc.
Relatii clienti: Da, va ajuta, garantant.

Chiar mie, care contam pe rezultatul dorit, nu-mi venea să cred ochilor. Ejaculam cu un jet puternic de spermă, cu o senzaţie de nedescris.
(Pavel T. 34 de ani, Bucureşti)

Eu şi soţul meu doream foarte mult un copil. Când n-am reuşit să procreăm nici după 2 ani de încercări, ne-am dus la medic. Diagnosticul: spermatodoizi lenţi şi cu şanse mici de supravieţuire. Trebuia să găsim ceva care să ne ajute. Semensutra ne-a fost de folos, sunt în luna a 5-a. Vă mulţumesc.
(Ecaterina A. 27 de ani, Slatina)

Odată partenera mi-a cerut să ejaculez pe faţa ei. Nu eram sigur, dacă vrea cu adevărat. L-a întrebat dacă asta e dorinţa ei, şi după răspunsul afirmativ i-am îndeplinit. Nu-şi găsea cuvinte de mirere. Eu foloseam deja Semensutra, dar era micul meu secret.
Mă simţeam ca un armăsar, m-a si tratat ca atare.
(Andrei R. 40 de ani, Cluj Napoca)

Mi-e jenă să vă spun, dar o să fiu sinceră: soţul meu a luat din curioziate Semensutra. E ca un armăsar de atunci. Cănd îsi dă drumul, mă trec toţi fiorii.
(Erika Gy. 31 de ani, Harghita)

Cine nu ar vrea să aibă orgasme mai intense şi ejaculări puternice? Eu am găsit soluţia. Chiar dacă nu mai sunt un flăcău, mă simt iarăşi bărbat. Am orgasme mult mai intense, eu şi cu soţia mea suntem bucuroşi că am găsit Semensutra.
(Valeriu O. 49 de ani, Arad)

Din nefericire natura nu m-a înzestrat prea tare, dare u nu voiam un process lung şi costisitor proces de mărire a penisului. Am găsit însă o altă soluţie: Semensutra. Mi se spune mica “fântână arteziană”. Îmi place noul meu pseudonim. Sunt bărbat adevărat.
(Piticul citadin, 23 de ani,  Oradea)

Senzaţii tari, calitate şi cantitate semnificativă. Ador chestia asta.
(Mugur M. 25 de ani, Maramureş)

Dacă vrei un produs care să-ţi redea încrederea în sine allege Semensutra. Acum chiar am încărcătură.
(Daniel R. 35 de ani, Sibiu)

După ce începusem să iau Semensutra, nu mai conta daca o am mare, sau mică. Femeile începuseră să pretindă sexul oral. Nu am nici cea mai mică problemă cu viaţa mea sexuală.
(Ionuţ A., 28 de ani, Mediaş)

Nu-i doresc nimănui tortura prin care am trecut, până am reuşit să avem un copil. Mă rodea gândul că nu sunt bărbat adevărat, nu am puterea să-mi las femeia însărcinată. Semensutra mi-a fost recomandat pe un forum de pe net. Am încercat, dar eram sceptic. Însă a dat rezultate. Mi-am văzut băiatul pe echograf. Mă simt în al şaptelea cer!
(Bogdan F., 31 de ani, Bacău)

Eu şi soţia mea ne doream un copil, dar nu ne reuşea, încetul cu încetul am început să cred că unul dintre noi este bolnav. Şi am aflat că nu era o boală, ci un simptom: spermatozoizii mei se mişcau încet. Nu mi-a venit să cred. Nici nu ştiam că există şi aşa ceva. Am găsit Semensutra pe internet. Soţia mea este acum în luna a 4-a de sarcină, voi fi tată.
(T. George, 31 de ani, Bucureşti)

Spermatozoizii mei sunt leneşi, şi căutam un leac pe internet când am găsit Semensutra. Am citit că dacă ne dorim un copil, nu strică să accelerez un pic lucrurile. Iau Semensutra de trei săptămâni, deocamdată nu am remarcat decât o modificare în cantitate, dar nu voi întrerupe tratamentul.
(J. Kalman, 34 de ani, Miercurea Ciuc)

Din păcate sufăr de azoospermie, ceea ce înseamnă că numărul de spermatozoizi din ejaculare este sub nivelul normal. Am făcut un tratament complet, şi acum este mai mult decât sigur că împreună cu soţia mea am conceput un băiat!
(U. Radu, 28 de ani, Reşita)

Ca să fiu sincer, pe mine mă supăra faptul că ejacularea mea era puţină. Am încercat Semensutra din vanitate, iar rezultatul a fost mai bun decât m-aş fi gândit. Încrederea în sine mi s-a mărit cu un orgasm mai puternic şi o finalizare spectaculoasă.
(H. Razvan, 33 de ani, Deva)

Aş dori să vă întreb, dacă medicul meu a găsit oligospermie şi nu mă încurajează prea tare, oare Semensutra mă poate ajuta şi pe mine? Citesc aici păreri, dar un răspuns concret ar fi binevenit, mulţumesc.
(R. Ferenc, 25 de ani, Gheorgheni)
Da, SemenSutra vă ajută în acest sens, măreşte cantitatea spermatozoizilor ca să ajungeţi peste limita inferioară de 20milioane/mm.

Potemax - tratament erectie
UP - herbal Viagra
Prematrol - tratament ejaculare precoce
EnlargRx - sistem pentru marirea penisului